TJÄNSTER

Hur går det till?

Har du en möbel eller ett projekt som du vill få hjälp med? Då kan du maila eller sms:a en bild på ditt objekt.
Eller kom förbi verkstan direkt! Efter att ha sett ditt objekt så gör jag ett ungefärligt prisuppskattining. 

Vill du sedan boka in möbeln så tar jag dina uppgifter och vi bokar in ett datum för inlämning. Sedan väljer du vilket tyg du vill ha. Du får gärna låna hem flera tygprover för att hitta rätt färg, mönster och material. 

När du har lämnat in din möbel, så tittar vi tillsammans på möbeln för att se slutlig kostnad, med tygmängd, ev. stoppningsarbete och materialkostnader. 

Vid leverans av din möbel, får du en faktura med 5 dagars förfallodatum. Du betalar in på Bankgiro eller Swish. 

OMKLÄDSEL AV MÖBLER

Är din möbel i behov av nytt tyg? Kom in och välj tyger från flera olika leverantörer. Vi klär alla möjliga slags möbler, både till privat och offentlig miljö.

SÖMNAD AV DYNOR

Nya dynor till båten, husvagnen eller husbilen? Vi kan erbjuda måttanpassade dynor för dina behov och önskemål. Vi gör också skoter-, moped- & motorcykeldynor.

NYTILLVERKNING

Behöver du eller ditt företag måttanpassade dynor eller liknande? Vi hjälper dig med hela arbetsprocessen från ritning till färdig produkt. Kontakta oss för ett kostnadsförslag.

RENOVERING AV STOPPNING

Har stoppningen i din möbel börjat ge upp?  Då kan det vara dags att byta ut, eller bättra på den befintliga stoppningen. Vare sig det är traditionell eller modern stoppning så hittar vi den rätta lösningen för dig. 

LAGNING AV KAPELL

Lämna in ditt gamla trötta båtkapell på behandling lagom till sommaren. Vi syr igen sömmar som släppt, byter ut trasiga rutor samt dragkedjor. 

BEHANDLING AV TRÄ

Är träet på din fåtölj eller stol lite slitet? Vi gör rent och behandlar med möbelpolish, Fulgentin. Ett miljövänligt möbelpolermedel som gör underverk på alla slags behandlade trämöbler.